Bij de presentatie van de workshop van Anneke Goudkuil wordt Wals nr. 26 van Beukema gespeeld.
 • Bij de presentatie van de workshop van Anneke Goudkuil wordt Wals nr. 26 van Beukema gespeeld.
Foto: Eduard Bekker


De wals van Beukema

Lage Landen 2003 - beeld

Met excuses voor de videokwaliteit à la 2003.

Gezien het relatief klein aantal deelnemers aan dit weekend (45) was er in de barruimte genoeg plek om te dansen op de traditionele deunen van de vele gelegenheidscombootjes.
 • Gezien het relatief klein aantal deelnemers aan dit weekend (45) was er in de barruimte genoeg plek om te dansen op de traditionele deunen van de vele gelegenheidscombootjes.


Jos Koning (Nijmegen), Luc Dördregter (Opperdoes), Piet Eikel (Uitgeest) en Peter Koene (De Bilt) houden de sfeer er in bij de bar.
 • Jos Koning (Nijmegen), Luc Dördregter (Opperdoes), Piet Eikel (Uitgeest) en Peter Koene (De Bilt) houden de sfeer er in bij de bar.


Rolf Groeneveld uit Wageningen haalt het onderste uit zijn viool als hij het instrument gebruikt om het geluid van een snurkende kamergenoot na te doen.
 • Rolf Groeneveld uit Wageningen haalt het onderste uit zijn viool als hij het instrument gebruikt om het geluid van een snurkende kamergenoot na te doen.
Foto: Rian van Baast

Eduard haalt Ferre Grignard uit de kast.
 • Eduard haalt Ferre Grignard uit de kast.
Foto: Rian van Baast


Eduard haalt ‘Ring Ring’ van Ferre Grignard nog eens tevoorschijn.

Zonder Luc Dördregter en Ivon Schilder is het weekende van de Lage Landen niet helemaal het weekend van de Lage Landen. Nu eens niet achtief in de barruimte, maar op het Open Podium.
 • Zonder Luc Dördregter en Ivon Schilder is het weekende van de Lage Landen niet helemaal het weekend van de Lage Landen. Nu eens niet achtief in de barruimte, maar op het Open Podium.
Foto: Rian van Baast

‘Kippen in de Mast’. Shantykoor de ‘Scric der Zee’ uit Noord-Holland serveert een fraaie uitsmijter van het Open Podium.
 • ‘Kippen in de Mast’. Shantykoor de ‘Scric der Zee’ uit Noord-Holland serveert een fraaie uitsmijter van het Open Podium.
Foto: Rian van Baast

De bassensectie van het ‘Beukemagezelschap’ Luuk Salomons (voet) en Anneke Goudkuil (contra).
 • De bassensectie van het ‘Beukemagezelschap’ Luuk Salomons (voet) en Anneke Goudkuil (contra).
Foto: Rian van Baast

De zanggroep onder leiding van Marc Hauman.
 • De zanggroep onder leiding van Marc Hauman.
Foto: Rian van Baast

Foto: Rian van Baast
Balladepresentatie op zondagmiddag. Ook inmiddels een traditie: een oude middeleeuwse wijze en de recentere variaties op het thema van deze oude balades, die vaak over een niet al te probleemloze liefde gaan.
 • Balladepresentatie op zondagmiddag. Ook inmiddels een traditie: een oude middeleeuwse wijze en de recentere variaties op het thema van deze oude balades, die vaak over een niet al te probleemloze liefde gaan.
Foto: Rian van Baast

Een fraaie meerstemmige ballade. Bertus Bok en aanvoerder Peter Koene vormen de enige heren in dit gezelschap. Waarom trekken ballades speciaal vrouwen aan?
 • Een fraaie meerstemmige ballade. Bertus Bok en aanvoerder Peter Koene vormen de enige heren in dit gezelschap. Waarom trekken ballades speciaal vrouwen aan?
Foto: Rian van Baast

Een deel van de workgroep ‘Met speellieden door het land’
 • Een deel van de workgroep ‘Met speellieden door het land’
Foto: Toestel Rian van Baast

Fluitisten in alle maten (geldt in het bijzonder voor de instrumenten) laten horen wat zij onder leiding van Jowan Merkx hebben geoefend.
 • Fluitisten in alle maten (geldt in het bijzonder voor de instrumenten) laten horen wat zij onder leiding van Jowan Merkx hebben geoefend.
Foto: Eduard Bekker

Tot slot brengt Marc Hauman het lied van zijn moeder met het volledige docentenvijftal, inclusief Jos Koning (geheel links).
 • Tot slot brengt Marc Hauman het lied van zijn moeder met het volledige docentenvijftal, inclusief Jos Koning (geheel links).De docenten spelen ‘Kleine Jan’


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2003         > Voetbas           > Lage Landen 2003             > Beeld & Geluid Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)