The Tunes en de Accordeonslag 8 maart in Amsterdam

Trekzak: ook voor pop heel geschikt

The Tunes tijdens een (waarschijnlijk heel laat wordend) ‘StuKaFest Festival’ op 18 februari in Amsterdam. FabChannel legde het vast op video. Nee, waarschijnlijk is trekzakker Remco Sietsema geen heilige. Het ‘aura’ is waarschijnlijk afkomstig van een lamp direct achter hem.
  • The Tunes tijdens een (waarschijnlijk heel laat wordend) ‘StuKaFest Festival’ op 18 februari in Amsterdam. FabChannel legde het vast op video. Nee, waarschijnlijk is trekzakker Remco Sietsema geen heilige. Het ‘aura’ is waarschijnlijk afkomstig van een lamp direct achter hem.


Nee, het is niet alleen de ‘grijze brigade’ die trekzakt! Het is inmiddels wel duidelijk, dat ook behoorlijk wat jongeren het compacte, edoch zo luidruchtige instrument hebben ontdekt. Maar dat er ook prima popmuziek op kan worden gespeeld, is toch minder bekend.

zondag 8 maart 2009
door Eduard Bekker

Het gezelschap ‘The Tunes’ uit Amsterdam toont dat heel fraai op bijgaande video van FabChannel op YouTube in de knusse entourage van een studentenkamer.

Komende zondag 8 mei, pakken ze het wat grootscheepser aan: dan treden ze op in het kader van De Accordeonslag. En wel in het Bethaniënklooster in de hoofstad in de avonduren.

Daar blijft het zeker niet bij. Ook een optreden op Paradiso ligt in het verschiet. Nee, het komt wel goed met deze club van een bijna ‘on-Noordhollandse’ kwaliteit, zoals een recensent het al eens heeft omschreven.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2009         > The Tunes Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)