Friesland, water en ...

Het trekzakduo ‘Spyljenderwiis’, oftewel Marijke Hoekstra uit Oudega (ten westen van Heeg) en rechts Janna Lammers uit Heeg (ten oosten van Oudega), gaan de Frisian Boatshow opluisteren.
  • Het trekzakduo ‘Spyljenderwiis’, oftewel Marijke Hoekstra uit Oudega (ten westen van Heeg) en rechts Janna Lammers uit Heeg (ten oosten van Oudega), gaan de Frisian Boatshow opluisteren.


Tja, dat kan dan niet missen: daar hoort ook een trekzak bij. Of zelfs twee trekzakken! Vandaar dat de Frisian Boatshow twee echte Friese meiden heeft gecharterd om dit evement tijdens het weekend van 18 en 19 april op te luisteren. Dat zal de sfeer en de verkoop zeker ten goede komen!

zaterdag 11 april 2009
De Telegraaf

En zo kon het gebeuren dat de beide dames op zaterdag 11 april op de front van De Vaarkrant terecht kwamen. Helaas wijdt de bijgaande aankondiging verder geen woord over de instrumenten.

Dat zullen wij dan maar even doen: dit tweespan speelt beiden op Serenellini, het belangrijkste merk dat ‘balgenboer’ Berend Kok verkoopt in het net over de Groningse grens gelegen ‘De Wilp’.
Het is duidelijk: de toch lange tijd in Friesland ‘lonesome at the top’ staande Hohner Goudbrand begint terrein te verliezen.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2009         > Frisian Boatshow Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)