The Tunes winnen popcompetitie

De SENA Performers POPnl Award 2009 is gewonnen door de Amsterdamse band The Tunes met Remco Sietsema aan de tweerijer. Daarmee zijn ze nu officieel de 'beste opkomende band van Nederland'.

zaterdag 29 augustus 2009

Onder het toeziend oog van een jury en busladingen fans namen dertien groepen het zaterdagavond tegen elkaar op in het Amsterdamse poppodium De Melkweg, meldde de organisatie zaterdag op haar website.

 
Meer over The Tunes op onze website:

The Tunes moeten unplugged

De Harmonicahoek

dinsdag 12 mei 2009
We hebben al vaker geschreven over de ‘jongerenformatie’ The Tunes. We zeggen bewust ‘jongerenformatie’, want deze knapen doen aan speelse eigentijdse pop, waarbij Remco Sietsema zich op zijn harmonica doet gelden: u ziet hem hier rechts op de foto uit De Telegraaf van dinsdag 12 mei. De aanleiding is minder leuk.

> Meer

Trekzak: ook voor pop heel geschikt

De Harmonicahoek

zondag 8 maart 2009
Nee, het is niet alleen de ‘grijze brigade’ die trekzakt! Het is inmiddels wel duidelijk, dat ook behoorlijk wat jongeren het compacte, edoch zo luidruchtige instrument hebben ontdekt. Maar dat er ook prima popmuziek op kan worden gespeeld, is toch minder bekend.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2009         > Prijzen The Thunes Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)