Enorme bijdrage aan bladmuziek voor de harmonica

Sjoukje de Bruin overleden

De website van Sjoukje de Bruin bestaat inmiddels niet meer.
  • De website van Sjoukje de Bruin bestaat inmiddels niet meer.


Een vlijtige optekenaar van bladmuziek is ons ontvallen. Op maandagochtend 21 juni kreeg ik bericht dat Sjoukje de Bruin op 15 juni is overleden, na een lange strijd tegen een slopende ziekte.

maandag 21 juni 2010
door Eduard Bekker

Persoonlijk kende ik Sjoukje de Bruin niet, in het verleden hebben we wel een enkele keer mailcontact gehad. Zij begon namelijk enkele jaren geleden vrijwel wekelijks populaire nummers voor de trekzak op te tekenen, die ze vervolgens op haar site plaatste.

Die nummers koppelden wij aan onze zoekfunctie. En in vrijwel alle zoekresultaten duikt nu wel een versie van Sjoukje de Bruin op.
De site werd een groot succes: naast Trekzakpagina.nl en Harmonicahoek.nl behoort die tot de meest bezocht trekharmonicasites van Nederland.

Zonder winstbejag

Inmiddels heeft Gerard Gerritsen zich ontfermd over de bladmuziek van Sjoukje Zo belonen we ook de ontelbare uren die ze in deze website gestopt heeft zonder enig winstbejag. Ze heeft verschrikkelijk veel mensen geholpen, meestal via de e-mail. Het is altijd haar bedoeling geweest haar inzet en talent met anderen te delen zodat zoveel mogelijk mensen er voordeel bij zouden hebben”, zo is nu te lezen op de website www.trekharmonicamuziek.com.

Wij wensen de familie van Sjoukje de Bruin veel sterkte in het verlies van hun vrouw, moeder, oma, zus en vriendin.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2010         > IM Sjoukje de Bruin Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)