Inmiddels hangt de kleurenplaat ook bij De Harmonicahoek – hier in de Haagse Wilgstraat op de hoek met de Populierstraat – voor het raam (de eigenaar kan het blijkbaar nog niet over zijn hart verkrijgen de affiche van Sharon Shannon weg te halen.)
  • Inmiddels hangt de kleurenplaat ook bij De Harmonicahoek – hier in de Haagse Wilgstraat op de hoek met de Populierstraat – voor het raam (de eigenaar kan het blijkbaar nog niet over zijn hart verkrijgen de affiche van Sharon Shannon weg te halen.)


Kleurplaat voor voor het raam

Wisseltonige beer uit het Westland

Deborah heeft deze fraaie berenkleurplaat gemaakt om voor het raam te hangen.
  • Deborah heeft deze fraaie berenkleurplaat gemaakt om voor het raam te hangen.


Een initiatief om kinderen te vermaken is vanuit Australië en België overgewaaid naar Nederland. Mensen zetten massaal knuffels voor het raam zodat kinderen tijdens hun wandeling op ‘berenjacht’ kunnen. Het inspireerde Deborah Van de Leijgraaf - grafisch ontwerpster en trekharmonicaspeelster uit het Westlandse Den Hoorn - tot deze kleurplaat.

zaterdag 4 april 2020
door Eduard Bekker

De actie is bedacht om kinderen af te leiden in deze coronacrisis. Leuk dat Deborah het heeft opgepikt. Hang de kleurplaat voor het raam en deel uit als kinderen er om vragen. Hieronder is de downloadknop.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2020         > Berenkleurplaat Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)