Bij Rogier van der Zanden en Jos van Buuren op Avondklok Radio

In de uitzending bij OmroepWest

Gezellig in de uitzending bij Rogier van der Zanden (l) en Jos van Duuren (r).
  • Gezellig in de uitzending bij Rogier van der Zanden (l) en Jos van Duuren (r).


Bij een bezoek van mediaman Jos van Duuren vanwege mijn eeuwige klaarzang over de vuilcontainers voor mijn venster raakte hij onder de indruk van de harmonica’s in mijn kantoorruimte. Aanleiding om me uit te nodigen, wat bij te kletsen en wat te spelen in de uitzending van Avondklok Radio bij OmroepWest.

maandag 1 maart 2021
door Eduard Bekker

Het was een nobele geste van Jos van Duuren, die het zich toch wel aantrok dat musiceren in groter verband op dit moment vrijwel onmogelijk is.

Tegenwoordig kun je elke uitzending herluisteren en van die mogelijkheid maak ik vaak dankbaar gebruik. Helaas is de geluidskwaliteit ‘suboptimaal’. Ik had nog een andere - betere - methode voorgesteld, maar het bleef bij contact via de telefoon.

De Buurvrouw

Co-presentator Rogier van der Zanden liet even vallen dat zijn buurvrouw in zijn woonplaats is Den Hoorn (Westland) ook trekharmonica speelt. “Deborah, ken je die?” Tuurlijk! Dit is een bekende illustratrice. Maar hoe toevallig! In heel het Westland ken ik maar twee trekzakspelers.

Het spelen van een nummer ging nog redelijk: alleen op het eind greep ik ernaast - traditiegetrouw, want dan begin ik ineens na te denken wat die vingers van mij daar beneden toch allemaal aan het doen zijn. Maar toch best weer een aardige promotie.

Mijn dank is groot aan dit presentatoren-duo, die mij toch ruim 11 minuten mijn gang hebben laten gaan: verbaal en aan de knoppen.
 


Uit de uitzending van ‘Avondklok Radio’ van maandag 1 maart 2021


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2021         > Bij OmroepWest Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)