Uit programma

Hans Keuper over de gastvrije Achterhoek

In gesprek met Joris Linssen mocht de trekharmonica natuurlijk niet onbreken. Hans Keuper speelt hier zo te zien op een Hohner Corona.
  • In gesprek met Joris Linssen mocht de trekharmonica natuurlijk niet onbreken. Hans Keuper speelt hier zo te zien op een Hohner Corona.


Joris Linssen in gesprek over de gastvrijheid en gemoedelijkhei van de Achterhoek. Uiteraard waarbij Hans Keuper uiteraard een stukje harmonicawerk laat horen

dinsdag 20 juli 2021
door Eduard Bekker

Bij Trek er es Uut 2019 heb ik Hans Keuper kort gesproken. Hij is de leidende man in de band Boh Foi Toch: een equivalent van de bekende formatie ‘Normaal’, waarbij Keuper trekharmonica speelt. Evenals bij Normaal zingt Boh Foi Toch met Achterhoeks dialect.

‘Ruige lui’

Eigenlijk (vooroordeel) associeerde ik de Achterhoekers met ruige lui die met bier spuiten en meisjes door de lucht gooien. Dat heb ik moeten bijstellen: Hans Keuper is een man met een opmerkelijk lieve oogopslag. Ook in dit gesprek met Joris Linssen geeft hij aan hoe belangrijk vriendelijkheid en gastvrijheid de basis zijn voor contacten in de hele wereld.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2021         > Gesprek met Hans Keuper Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)