Dossier Medemblik

Tony Hall komt regelmatig naar de optredens in Café Brakeboer, zo ook in 2006.
  • Tony Hall komt regelmatig naar de optredens in Café Brakeboer, zo ook in 2006.
Foto: Arend Janssen

In Medemblik vinden regelmatig workshops en optredens plaats in het rustoriek gelegen Café Brakeboer. Reden om maar alvast een dossiertje aan te leggen.

Trekzakvereniging West-Friesland heeft het weer voor mekaar

De Harmonicahoek

vrijdag 8 maart 2024
Altijd een aanrader: de trekzakavond in Medemblik. Meestal rond eind februari, begin maart. Als je dan langs de stille en meestal winderige Oosterhaven belandt in de warme van Café Brakeboer en zoveel met bekende wisseltonigen bij de avonddis kunt aanschuiven, voel je je in één klap weer thuis.

> Meer

‘Medemblik’ pakt weer stevig uit

De Harmonicahoek

vrijdag 2 maart 2018
De Trekzakvereniging West-Friesland heeft op 2 maart weer een avond georganiseerd waarbij de trekharmonica centraal stond.

> Meer

Gezellige thuiswedstrijd in Medemblik

De Harmonicahoek

vrijdag 3 maart 2017
Zowel op het podium als in de zaal was is het weer een succesvolle ontmoeting geweest met vele bekenden. Zo’n avond met trekharmonicaspelers is altijd een succesvolle thuiswedstrijd. Maar Jacqueline Edeling stal toch de show.

> Meer

Supertrekzakavond

De Harmonicahoek

vrijdag 26 februari 2016
De Trekzakvereniging West-Friesland heeft weer een fraaie avond georganiseerd met de trekzak centraal in het Medemblikse Café Brakeboer. De uitspanning aan de fraaie historisch Oosterhaven met traditionele schepen is in wisseltonige wereld uitgegroeid tot een begrip.

> Meer

Kwartet op vrijdagavond

De Harmonicahoek

vrijdag 18 november 2011
Het was inderdaad weer gezellig daarbinnen in Café Brakeboer in hartje Medemblik. Veel oude en nieuwe bekende waren weer aanwezig in de propvolle muziekruimte van deze uitspanning. En dat was niet voor niets.

> Meer

Trekzakavond breidt zich uit tot dagevenement

De Harmonicahoek

vrijdag 24 november 2006
Helaas was De Harmonicahoek niet aanwezig op de Medemblikse Trekzakavond. Paul van Muijen van Trekzakpagina.nl deste meer en zoals we van hem gewend zijn heeft hij er weer een multimediaal gebeuren van gemaakt.

> Meer

‘Medemblik’ pakt stevig uit

De Harmonicahoek

vrijdag 27 januari 2006
Er zijn zo van die tweerijergebeurens die ruimschoots over het lokale niveau heen worden getild. We noemen de workshops rond Hemelvaart in Nijmegen, het Doorslaande Tongen Weekend bij Barneveld en de Harmonicadag in het Enkhuizer Buitenmuseum (rond Vaderdag). Daar kunnen we rustig de Medemblikker Trekzakavond aan toevoegen: een presentatie met een waaierd aan uiteenlopende spelers, qua genre en qua leeftijd. En dat op een van de romantieste locaties van Noord-Holland: de Medemblikse Oosterhaven.

> Meer

Diatonisch Europa in Medemblik

De Harmonicahoek

23 november 2001
Voorafgaand aan het Internationaal Shanty Festival heeft Medemblik op vrijdagavond 23 november haar traditionele trekharmonika-avond gehouden. De vele artiesten uit heel Europa droegen bij aan de sfeer.

> Meer


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Dossiers - Medemblik Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)