The Tunes

Jonge Nederpop: ‘Folk ’n Roll’ met een diatonisch accent. Helaas is de veelbelovende groep alweer een tijdje ter ziele, maar hier kun je nog even terug kijken. Remco Sietsema - de ‘lead-trekharmonicaspeler’ uit deze formatie heeft zijn carriére vervolgd als muzikant-toneelspeler en heeft inmiddels diverse musicals achter zijn kiezen.

Diatonische Videoclip

De Harmonicahoek

woensdag 11 mei 2011
The Tunes, de popformatie waar we het wel vaker over hebben, hebben een prachtige videoclip gemaakt van een van hun succesnummers: Apples.

> Meer

De Tunes in Haarlem

De Harmonicahoek

donderdag 28 april 2011
Popformatie The Tunes - met Remco Sietsema aan de harmonica - in Haarlem haar bijdrage geleverd aan de Haarlem Music Sessions - een groot muziekevenement ter plaatse.

> Meer

Remco Sietsema (The Tunes) schittert in Meral’s Harem

De Harmonicahoek

zondag 5 september 2010
Stom. We gingen met het handboek van de Haagse Open Monumentendag op weg door de stad, maar kwamen er na diverse gesloten deuren achter, dat we een week te vroeg waren. De fietstocht was echter niet voor niets, want op het Lange Voorhout belandden we in de opening van het Uit Festival Den Haag.

> Meer

The Tunes moeten unplugged

De Harmonicahoek

dinsdag 12 mei 2009
We hebben al vaker geschreven over de ‘jongerenformatie’ The Tunes. We zeggen bewust ‘jongerenformatie’, want deze knapen doen aan speelse eigentijdse pop, waarbij Remco Sietsema zich op zijn harmonica doet gelden: u ziet hem hier rechts op de foto uit De Telegraaf van dinsdag 12 mei. De aanleiding is minder leuk.

> Meer

The Tunes in ‘De Wereld Draait Door’

De Harmonicahoek

vrijdag 3 april 2009
Een trekharmonica tijdens een veel bekeken progamma. En daar geen melding van maken. Deze ommissie zetten we bij deze even recht.

> Meer

Trekzak: ook voor pop heel geschikt

De Harmonicahoek

zondag 8 maart 2009
Nee, het is niet alleen de ‘grijze brigade’ die trekzakt! Het is inmiddels wel duidelijk, dat ook behoorlijk wat jongeren het compacte, edoch zo luidruchtige instrument hebben ontdekt. Maar dat er ook prima popmuziek op kan worden gespeeld, is toch minder bekend.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > Dossiers         > The Tunes Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)