Harmonicahoek Nieuwsbrief

14 juni 2009

Ook online: > klik hier <

Wil je permanent op de hoogte blijven van het laatste diatonische nieuws, de agenda, of de tweedehandsmarkt? Neem een abonnement op een RSS-feed!


Trek er es Uut: impressies

Trek er es Uut 20 jaar

Het duurde even, maar uiteindelijk hebben we vele links toegestuurd gekregen. Allemaal naar diverse fotoalbums online en ook naar vele, vele YouTube-fragmenten van Trek er es Uut 2009. We hebben een selectie gemaakt en uiteraard hebben we gelinkt naar deze foto- en video-albums. Veel bekende gezichten (en achterhoofden!!!) en heel veel muziek!


Herhaalde oproep: wie is wie in de diatonie?

Helaas nog nakka respons op onze oproep. Zoals we vorige keer hebben gemeld: iedereen die een beetje bekendheid geniet in de wereld van de trekharmonica in binnen- en/of buitenland is welkom om op wieiswie.harmonicahoek.nl een bijdrage te leveren.

Even niet zo bescheiden, ja!
Wil je weten of je zelf al beroemd genoeg bent? Tik dan je naam in in de zoekfunctie van onze site. Bij (meermalige) positieve respons waarderen we een reactie van je ten zeerste!


Wij doen ons uiterste best om je per nieuwsbrief op een bescheiden en ingetogen, edoch onderhoudende wijze te informeren over onze website. Mocht je echter toch tot ons grote verdriet geen mail meer op prijs stellen, dan kun je dit laten weten door dit via een reply aan ons te melden.