Harmonicahoek Nieuwsbrief

23 juni 2009

Ook online: > klik hier <

Wil je permanent op de hoogte blijven van het laatste diatonische nieuws, de agenda, of de tweedehandsmarkt? Neem een abonnement op een RSS-feed!


Met Arie van Lienen in Allardsoog

Met Arie van Lienen in Allardsoog

Goh, wat regende het hard, daar in het niemandsland tussen Groningen, Friesland en Drenthe in Allardsoog. Gelukkig zaten we nu niet in tenten, zoals bij Trek er es Uut, maar lekker binnen in wat ooit een huishoudschool was. Meer over dit leerzame weekend met Arie van Lienen, waarbij wij stevig werden onderwezen in subtiel spelen, vind je uiteraard op De Harmonicahoek. Ook is een deel van de muziek als bladmuziek te downloaden en te beluisteren.
Overigens staan we nog open voor aanvullingen op dit verslag, dito fotowerk, of geluidsbestanden van een betere kwaliteit, dan van onze Bart Smit zingzong mp3-speler.


Herhaalde oproep: wie is wie in de diatonie?

Bijdragen voor wieiswie.harmonicahoek.nl. blijven welkom.
Binnenkort zullen wij enkele prominenten, die beslist niet mogen ontbreken, persoonlijk aanschrijven, maar spontane inzendingen worden uiteraard op prijs gesteld!


Wij doen ons uiterste best om je per nieuwsbrief op een bescheiden en ingetogen, edoch onderhoudende wijze te informeren over onze website. Mocht je echter toch tot ons grote verdriet geen mail meer op prijs stellen, dan kun je dit laten weten door dit via een reply aan ons te melden.