• Zit je klaar voor Trek er es Uut? •
De wekploeg in actie rond Hemelvaarstdag 2019. (Foto: Anna Frederiks)

Trek er es Uut 2020 - inschrijven vanaf 14 februari 18:00 uur

Hou Valentijnsdag in de gaten!

Lieve wisseltonige lotgeno(o)t(e),

Sinds 1998 (foto) heb ik geen enkele Trek er es Uut overgeslagen.
 
Het is me al gevraagd: waarom horen we nog niets over Trek er es Uut?
Wel, bij deze dan. De afgelopen twee weken had ik (helaas) geen opdrachten. 

“Elk nadeel heb zijn voordeel”, heeft een bekende Nederlander ooit eens gezegd. Klopt.

Aanmelding makkelijker
Ik heb dus alle tijd gehad om het aanmeldsysteem voor Trek er es Uut te stroomlijnen. Helaas is het betalen met iDeal nog steeds niet mogelijk, omdat het te kostbaar is voor een korte periode per jaar. Ik heb deze week de hele Utrechtse Jaarbeurs afgestruind tijdens de WebWinkelVakdagen, maar geen van de standwerkers kon mij helpen.
Toch is een oplossing in de toekomst volgens mij wel mogelijk, als de betaalverzoekopties van de diverse banken verder zullen worden uitgebouwd.
(Een voorbeeld van een betaalverzoek zie je
hier.)


Uitgebreid getest
Voordeel nu al is echter dat het PDF-formulier nu niet meer nodig is. Aan de hand van de oude inschrijvingen heb ik continue getest of het nieuwe systeem werkt. Zelfs als de mail niet aan zou komen, wordt die alsnog direct opgeslagen en kun je direct ook checken of dat is gebeurd.
Een hele klus als je geen echte ict-opleiding hebt, want het moet ook natuurlijk beveiligd zijn.
Je kunt het zelf even ervaren
met deze link. Vul daar deze tag in: z2d6MEjm2zYqfG6DqGNv en je ziet een testinschrijving . Zo kun je je eigen inschrijving straks checken.

Bedenk bij dit alles echter wel dat de inschrijving plaats vindt in volgorde van betaling. Als je zoveel mogelijk verzekerd wil zijn van je gewenste workshop betaal dan zo snel mogelijk!
Dus houd vrijdag 14 februari goed in de gaten! Om 18:00 uur gaat het los!

Voor mij kan het nog best spannend worden, want Ziggo heeft net gemeld dat ze komende week wegens werkzaamheden de verbinding er op onregelmatige tijden uit gaan gooien. Maar ik sla me er wel door heen.


Vertrouwd en nieuw
Het leuke van het vormgeven van het programma van Trek er es Uut op De Harmonicahoek is dat ik al minstens twee weken eerder op de hoogte ben van de workshops. Nu is het niet mijn gewoonte om iets te verklappen en dat doe ik dan ook niet.
Eén kleine tip van de sluier kan ik wel oplichten: we hebben getrouwe, teruggekeerde vertrouwde en ook heel nieuwe docenten dit jaar.
Zeker als het weer mee zit moet dit weer een succesvolle Trek er es Uut worden, waar je graag op terugkijkt met de melodieën van de workshops nog oorwurmend door je hoofd!
Donaties blijven welkom
 
Heel erkentelijk ben ik met de vriendelijkheid die ik in het wisseltonige wereldje ontmoet. Bijvoorbeeld met het fraaie Catalaanse aardewerk dat ik tijdens Trek er es Uut van van Rita en Willem Loman heb gekregen en dat nu aan mijn kantoormuur prijkt en de benefietveiling van Els Köhler en Lia Verheijen voor mijn inzet voor De Harmonicahoek.
Ook mijn inspanningen om de website actueel te houden, met een overzicht van de tweedehandsjes op Marktplaats, de zoekfunctie voor bladmuziek en de reportages van evenementen als de trekzakfestivals in Enkhuizen en Zwolle en niet te vergeten Trek er es Uut en mijn bescheiden bijdrage aan Doorslaande Tongen krijg ik leuke reacties.
Ook blijven aankondigingen van trekharmonica-evenmenten voor de agenda van harte welkom. Die ik doorplaats op de homepage als ze zijn voorzien van goede foto’s met onderschriften.

Uiteraard ben ik dan ook heel blij met de sponsoring die ik op (on-)regelmatige tijden ontvang. 
Wil je me ook steunen en stimuleren voor het onderhouden van mijn website voor nieuws en service, dan ben je als donateur bijzonder welkom. 

Bij een donatie vanaf 50 euro zal ik graag met alle plezier een aparte webpagina op De Harmonicahoek voor je aanmaken met een zelf gewenste url. Zoals duo-messingh.harmonicahoek.nl.
Je kunt deze QR-code ook kieken met je smartphone. Dan word je ook automatisch naar je bank-app geleid.
Ik hoop dat ik jullie weer zie bij
Trek er es Uut! 
Copyright © 2020 De Harmonicahoek, Alle rechten gereserveerd.


Aanmelden voor deze nieuwsbrief?

* verplichte vakken