Bij genoeg inschrijvingen rond Pinksteren gaan Liv Hallum en Ivan Caro Catalaans los in augustus
BIJ ’t GEERTJE - DE BEROEMDSTE BOERDERIJ VAN DE REGIO

Welkom op de Catalaanse
workshop in Zuid-Holland!


Lieve lezer(es),
Het wordt spannend voor mij en de twee Catalanen die ik heb uitgenodigd om een workshop in mijn eigen provincie te geven van vrijdag 12 tot 14 augustus. Catalaanser kan die workshop niet zijn.
Liv Hallum López-Llauder geeft de harmonicaworkshop en dat belooft aanstekelijke pasdobles, jota’s en andere kenmerkende Catalaanse nummers.
Ivan Caro speelt diverse blaasinstrumenten, zoals de occarina en de typisch Catalaanse gralla. Hij zal dansinstructies geven, ik hoop met hem wat te jammen tussen de bezoekers van de boerderij die druk bezocht wordt door vele gezinnen met jonge, nieuwsgierige kinderen. Ook zullen de twee ongetwijfeld een concert gaan geven. Kortom: ik verheug me er al helemaal op!

16 Deelnemers vereist
Twee nog onbekende buitenlandse gasten uitnodigen in een voor de meeste harmonicaspelers onbekende omgeving is een waagstuk. De wat spartaanse verblijfsomgeving (slapen kun in je tent, in de de workshopruimte op je eigen luchtbed, of in een van de hutten met drie andere bezoekers) heeft de kosten enigszins gedrukt.
Het is lang wikken en wegen geweest. Bij terugkoppeling met anderen die meer ervaring met organiseren hebben, heb ik de workshop beperkt van vrijdagavond 12 t/m zondagavond 14 augustus en het aantal deelnemers opgevoerd met permissie van Liv.


> Alle informatie vind je op polderklanken.nl. Daar kun je je ook opgeven. 

Er zullen exact 16 deelnemers nodig zijn om uit de kosten te blijven. Aangezien Liv en Ivan ook een vlucht zullen moeten boeken (waarvan de prijzen bij vroeg boeken relatief laag zijn), moet ik hierover snel zekerheid hebben. Als rond Pinksteren zich  16 deelnemers hebben opgegeven, krijgt de workshop groen licht!
Interesse?


GEEF JE DAN
ZO SNEL MOGELIJK OP!

Ik ben benieuwd! En laat het dan mooi weer zijn, want dat past in de zomer zonder meer het best in deze landelijke oudeschoolplaatomgeving.

Kopij voor De Harmonicahoek altijd welkom


BERICHT VOOR DE AGENDA
 
En berichten en aankondigingen voor de homepage (met foto en onderschrift!):

BERICHT VOOR DE HOMEPAGEEn donaties natuurlijk ook.

Klik of scan deze QR-code:> Meer op doneren.harmonicahoek.nl
> Het kan ook direct


 

Ik hoop jullie allemaal
snel weer in levende 
lijve te ontmoeten.
Met trekzak!

Copyright © 2022 De Harmonicahoek, Alle rechten gereserveerd.


Email Marketing Powered by Mailchimp
Twitter
Facebook
Website