• Doorslaande Tongen doet 2de versierpoging
• Correcties • Polderklanken in augustus
 

Weekend na hemelvaart

Doorslaande Tongen nu echt op de versiertoer!


Lieve lezer/lezeres,
Het blijft de goede kant op gaan. Hopelijk zal er voor ons binnenkort nog hooguit maar één corona zijn: de Hohner Corona.

Om in nostalgische sferen te blijven, is Doorslaande Tongen gepland in het weekend na Hemelvaartsdag (27-29 mei).  Achter de Beukenhof,  het voormalig klooster in Biezenmortelis een groot grasveld, dus wie weet kunnen we ook buiten dansen en jammen om een beetje in Trek er es Uut sferen te geraken.
De samenstelling van de docenten is iets gewijzigd: naast Kok de Koning, Frans Tromp, en Mariëtte van Kooten  zullen Mark Söhngen en Wouter Kuyper je helpen versieren!
Twee prima vervangers dus, die van versieren ook wel pap hebben gegeten. Het is duimen geblazen met deze tweede poging, maar vooralsnog ziet het er wel goed uit. Dus....


> Schrijf je als de bliksem in, want het loopt storm. Eén workshop is al vol!


Trobada Zoeterwoude
Het evenement wat ik voor ogen heb in Zoeterwoude, met de werktitel ‘Polderklanken’, zal donderdag 11 augustus (aankomst) t/m 15 augustus (vertrek) plaats vinden. Dat is eigenlijk de enige gelegenheid dat docenten Liv Hallum en Ivan Caro zich los kunnen maken uit hun muzikale plichtplegingen in Catalonië.
Binnenkort ga ik naar Zoeterwoude om de locatie te checken. Kijken hoeveel ruimte er is, wat de kosten gaan worden en of er ook plek is voor campers, bijvoorbeeld. En of het aanpalende restaurant reductie geeft. Voor mij is dit heel spannend, omdat ik nooit helemaal alleen een weekend heb georganiseerd. Het houdt in ook overleg over het verblijf, het aantal uren en de gage voor de docenten. Vooralsnog gaat het voorspoedig.
We houden je op de hoogte!

Nieuwsberichten en donaties blijven welkom


Nog regelmatig merk ik dat mensen hun evenement op Facebook plaatsen zonder mij een seintje te geven, of - beter nog - het agendaformulier invullen. Ik zou echt aanraden om mij alle gegevens + een of meer foto’s toe te sturen. Actualiteiten in de vorm van een persbericht plaats ik altijd op de homepage en dan volstaat een posting op Facebook met een URL naar het bericht op De Harmonicahoek.

Het aantal bezoekers per dag op De Harmonicahoek ligt tussen de 100 en de 200, dus succes is gegarandeerd!


BERICHT VOOR DE AGENDA
 
Berichten voor de homepage (met foto en onderschrift!) zijn dus altijd welkom per mail:

BERICHT VOOR DE HOMEPAGEDonaties
Er zijn weer wat donaties binnen gekomen waar ik erg blij mee ben, want inmiddels is er ook wat meer werk aan de winkel.


Klik of scan deze QR-code:


> Meer op doneren.harmonicahoek.nl
> Het kan ook direct


 

Ik hoop jullie allemaal
snel weer in levende 
lijve te ontmoeten.
Met trekzak!

Copyright © De Harmonicahoek, Alle rechten gereserveerd.
Twitter
Facebook
Website