• Doorslaande Tongen: dankbaar enthousiasme
• In memoriam Rob de Gruyter
Ach, hoe graag zouden we het willen? Spelen in de sneeuw in een romantistieke omgeving?

Enthousiaste Doorslaande Tongen

Meer...
De leerlingen van Harry Dijkstra  oefenen zijn stukken in de bibliotheek. (foto: Ingrid van der Velpen)

Het Doorslaande Tongenweekend van 17 - 19 november bleek een schot in de roos. De deelnemers waren enthousiast over alle de docenten.
Aanvankelijk was het mijn plan om de het stokje aan een nieuwe vrijwilliger over te dragen, maar daar waren de deelnemers het niet over eens. Het is dat ik zo bescheiden ben, anders had ik hier graag de lovende reacties uit de evaluatie geplaatst.

> Hier het verslag en een uitgebreide video-impressie.
Het liefst hadden sommige deelnemers dit weekend ook in het voorjaar terug willen zien, omdat je dan buiten op het terras kunt eten, drinken en ook musiceren, trouwens. Hier doet natuurlijk ook het terugverlangen naar Trek er es Uut zich uiten. Wie weet komt dat nog echt eens terug. Daarover een volgende keer meer.

In memoriam Rob en Joke de Gruijter


Zaterdagavond 19 november 2016. Rob en Joke de Gruijter spelen ‘Valsen til Dorrit’ van Carl Erik Lundgaard tijdens Doorslaande Tongen 2016.
(video: Henny Bouwman)
 

Mijn oproep om een in memoriam van Rob de Gruyter is gelukkig niet vergeefs geweest. Van Jokelien Kip kreeg een mooi verslag. Treffend vond ik deze passage in haar beschrijving erg treffend, omdat het ook zoveel zegt hoe we met elkaar omgaan in ‘ons’ kleine wereldje: “Persoonlijk heb ik aan Rob te danken dat ik in deze warme, muzikale trekzak wereld terechtgekomen ben. Een wereld die bestaat uit zoveel lieve, aardige, warme mensen.”
Haar verhaal eindigt met een mooi, eigen gedicht.

Ik ben heel blij dat Rob zo in herinnering kan blijven.

Bijdragen welkom

Bijdragen ontvang ik dus regelmatig en daar ben ik altijd heel blij mee. Die bijdragen kunnen tekst, foto’s (bij voorkeur beide) of video’s zijn. Of kopij voor onze agenda.
Vooral impressies vallen bij mij (en niet alleen bij mij!) in de smaak. Vooral die zijn altijd welkom.


BERICHT  VOOR  DE  HOMEPAGE

BERICHT  VOOR  MIJ

Vaak schrijf ik zelf ook verslagen en monteer video-impressies. Als een evenement waar ik aan deelgenomen heb achter de rug is, begint voor mij pas echt het werk. Een goede impressie met video-montage en al dan niet bewerkte foto’s is vaak zelfs een meerdaagse klus. Dan is een financiële bijdrage altijd welkom. Ik krijg die regelmatig en kan er uit opmaken dat  mijn werk om vooral het sociale element, wat zo intens verbonden is aan ons muziekinstrument, op deze wijze te promoten zo gewaardeerd wordt.
Klik op of scan deze QR-code voor een donatie:

> Meer op doneren.harmonicahoek.nl
> Het kan ook direct

Ik wens jullie allen
prettige kerstdagen
en een
muzikaal en
gezond 2024!

Copyright © 2023 De Harmonicahoek, Alle rechten gereserveerd.


Email Marketing Powered by Mailchimp
Twitter
Facebook
Website