• Polderklanken: nog twee plekken vrij
• Workshop in Catalonië
• Doorslaande Tongen is rond!

 
Het boerenerf van ’t Geertje waar we tijdens Polderklanken zeker weer gaan jammen.

Polderklanken: nog twee plekken vrij!


Het leuke van Boerderij ’t Geertje is de vele aanloop van gezinnen. Vooral de kinderen zijn erg nieuwsgierig naar dat muziekinstrument, dat ze meestal nog niet kennen.
 
Polderklanken is als nieuw initiatief goed van start gegaan. Nog voor de jaarwisseling waren er al 14 aanmeldingen. Het maximum is 16, dus er zijn nog twee plaatsen vrij. Dus aarzel niet en meld je hier aan voor dit weekend van zaterdag 13 en zondag 14 mei.
Vooral bij mooi weer zou het wel eens een heel leuk en sfeervol weekend kunnen worden!
Heb je je niet opgegeven en ben je toch nieuwsgierig? Op diverse momenten zal er op het terrein (of ergens binnen met slecht weer) worden gejammed. Mocht je in de buurt zijn, kom dan rustig even kijken. Dat betreft vooral de zaterdag. Mogelijk maken we zondagochtend een boottocht en zijn we er niet.
> Hier vind je alle informatie over deze workshop en kun je je inschrijven.


Plaats: Boerderij 't Geertje, Zoeterwoude
Datum: zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023
Niveau: niveau 2-3 gevorderd
Docent: Mark Söhngen

Op bezoek bij de Catalanen


In Cambrils (Catalonië) was het een stuk warmer dan in Nederland. Daar was het buiten aangenaam vertoeven.
 
Zoals bekend kijk ik altijd met een zekere jaloezie naar de Catalanen. Daar zijn ook vele jongeren geïnteresseerd in de trekharmonica, doordat de harmonica meer wordt gestimuleerd dan in Nederland. Daarom kom ik er graag: ook omdat de muziek mij bevalt. Alle redenen om het Equinoccifest te bezoeken, dat eind maart heeft plaats gevonden. Het was leuk en leerzaam om de opzet van het weekend te vergelijken met onze workshops hier in Nederland.

Doorslaande Tongen is rond


Enkele Delftse corpsballen die aan het feesten waren in de belendende zaal in De Beukenhof wilden tijdens Doorslaande Tongen 2022  toch wel even hun licht opsteken over de trekharmonica.
 
Het team van Doorslaande Tongen is er inmiddels in geslaagd om een keur aan topdocenten aan te trekken voor het Doorslaande Tongen weekend van vrijdag 17 t/m 19 november. We hebben  dit keer maar liefst drie buitenlandse  docenten!

Deze week heb ik het erg druk, maar ik hoop het hele programma nog deze week geordend naar de SVN te sturen en zelf ook op De Harmonicahoek te plaatsen.

Kopij belangrijker dan donaties

De donaties die ik ontvang doen me altijd goed. Ik doe dan ook mijn best de website up to date te houden, opdat ik giften ook echt verdien.
Vandaag (zondag 23 april), heb ik weer een uur zitten worstelen om het script aan te passen dat het harmonica-aanbod aanstuurt. Maar verder ben ik deels afhankelijk wat me wordt toegestuurd. Mensen die tekst én fotomateriaal opsturen ben ik graag van dienst door hun kopij op de homepage te plaatsen.
Op verslagen ben ik ook dol. En de bezoeker van De Harmonicahoek ziet ze ook graag. Schroom dus niet om mij een verslag te sturen, ook is het taalkundig niet perfect. Ik corrigeer wel als het nodig mocht zijn. Vooral foto- en videowerk stel ik op prijs, maar wel graag met verklarende tekst: dat maakt beeldmateriaal veel informatiever.
Harmonicadagen en overige evenementen die niet veel tekst behoeven plaats ik ook graag. Daarvoor heb ik  de agenda. Heb je een aankondiging, gebruik dan het betreffende formulier en het komt wel goed. Het je echt een uitgebreide aankondiging (een persbericht, als het ware), stuur het dan als mail mét foto en onderschrift. Dan wordt het bericht aangelinkt op de homepage. Hieronder vind je de betreffende links.


BERICHT  VOOR  DE  HOMEPAGE

BERICHT  VOOR  MIJ

Ben je tevreden over De Harmonicahoek? Dan is een donatie altijd welkom!

Klik of scan deze QR-code:> Meer op doneren.harmonicahoek.nl
> Het kan ook direct
Ik hoop jullie allemaal
snel weer te ontmoeten.
Met trekzak!
Bij Polderklanken of waar dan ook!


 

Copyright © 2023 De Harmonicahoek, Alle rechten gereserveerd.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Twitter
Facebook
Website
Website