Balgend op de Boerderij

Polderklanken - 13 & 14 mei 2023

Een luchtfoto van ’t Geertje.
  • Een luchtfoto van ’t Geertje.


Een nieuw initiatief uit Den Haag. Workshoppen, jammen en spelevaren in een authentieke ‘Hollandse’ omgeving. Bij boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude, in ’t Groene Hart van Zuid-Holland.

door Quirina van Hof, Mark Söhngen en Eduard Bekker

Boerderij ’t Geertje bij Zoeterwoude voldoet bijna aan het vertrouwde schoolplaatje met haar kleinschalige bedrijfsvoering met geiten, koeien, kippen en varkens. Dagelijks komen hier gezinnen uit de wijde omgeving op bezoek voor kindervertier en aankopen in de boerderijwinkel. Uit ervaringen weten wij dat het ook voor harmonicaspelers hier ook goed toeven is.

Wauw! We hebben 15 deelnemers!

Polderklanken 2023 - Wie we zijn

De Harmonicahoek

Wij zijn Quirina van Hof en Eduard Bekker uit Den Haag. Beiden al voor de eeuwwisseling verslingerd geraakt aan de trekharmonica. Deze fraaie polderomgeving vinden we ideaal om samen in een workshop al dan niet traditioneel repertoire van eigen bodem in te studeren.

> Meer

Workshops ‘Muziek uit de Lage Landen’ door Mark Söhngen

De Harmonicahoek

We gaan tijdens Polderklanken natuurlijk een trekharmonicaworkshop doen rond het thema ‘Muziek uit de Lage Landen’.

> Meer

Polderklanken: het programma

De Harmonicahoek

Het programma is een mix van workshops en ontspannen jammen. Om 22:00 uur gaan alle kippen op stok en moet het stil zijn op de boerderij. Wie nog niet wil slapen kan een avondwandeling maken door het Groene Hart. Op een half uurtje lopen bevindt zich een café...

> Meer

Kosten workshops en mogelijkheden voor maaltijden en overnachting

De Harmonicahoek

Het basisbedrag voor het weekend is € 150,–. Dit is voor de workshops, de twee lunches op zaterdag en zondag, het avondeten van zaterdag en de koffie/thee.
Let op! Dit bedrag is exclusief overnachtingskosten en ontbijt. Overnachting op het terrein of er buiten moet je zelf regelen. Dat geldt ook voor het ontbijt.

> Meer

Inschrijven voor Polderklanken

De Harmonicahoek

Hier kun je je opgeven en betalen voor Polderklanken 2023

> Meer

Route naar ’t Geertje

De Harmonicahoek

Het workshopweekend ‘Polderklanken’ wordt gehouden in en rond boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude. Hier vind je enige suggesties hoe je er moet komen.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Harmonicahoek     > Polderklanken 2023 Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative