Nijmegen - Het is weer over ...

Een dubbelconcert van Markku Lepistö en Bjørnar Haugen staat voor zaterdagavond op het program.  Beiden weten van niets en kennen elkaar niet. Toch wagen zij zich met een Noorse reinlender en twee polka’s op het podium, begeleid door Wijtze Pieter Kikstra op de contrabas. Het succes is overweldigend. Trek er es Uut oprichter Theo Rikken kijkt vanaf zijn beeltenis op het laken dan ook goedkeurend toe.
  • Een dubbelconcert van Markku Lepistö en Bjørnar Haugen staat voor zaterdagavond op het program. Beiden weten van niets en kennen elkaar niet. Toch wagen zij zich met een Noorse reinlender en twee polka’s op het podium, begeleid door Wijtze Pieter Kikstra op de contrabas. Het succes is overweldigend. Trek er es Uut oprichter Theo Rikken kijkt vanaf zijn beeltenis op het laken dan ook goedkeurend toe.
Foto en video: Eduard Bekker

De dagen rond Hemelvaart staan voor veel harmonicaspelers in het teken van de befaamde workshops in Nijmegen, met docenten uit Noorwegen, Finland, Engeland, Ierland, Frankrijk, België en Nederland. Ook dit jaar is er weer met volle teugen geoefend en genoten.

8 - 12 mei 2002

Lyckliga Henrik’s polka, een Zweedse traditional, gespeeld door Markku Lepistö en Bjørnar Haugen tijdens dit optreden


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Trek er es Uut       > Archief         > 2002

Google Analytics Alternative