verder terug begin
Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

 

Irina Sarolea

2. Muzikale! Toverdoos

Er was eens... een doos ... een toverdoos ... een muzikale toverdoos. Alles wat je nodig hebt om muziek te maken zat daar in...
En ik heb die doos weten te vinden en neem hem mee naar Trek er es Uut. We gaan samen ontdekken wat er allemaal in die muzikale doos verstopt zit.

 
Je hebt nodig: Je eigen instrument(en) (als je er één bespeelt), je (zang)stem, luisteroren, speelgrage vingers, dansvoeten, instrumentenbouwershanden, behulpzaamheid en geduld. Maar het allerbelangrijkste is een goed humeur en zin om er met elkaar een fijn weekend van te maken.

O, ja. Misschien aardig als ik me even voorstel. (Wie al eerder op Trek er es Uut was kent mij misschien wel o.a. van het kinderbal). Ik ben Irina Sarolea, speel al sinds mijn zevende jaar verschillende muziekinstrumenten o.a. blokfluit, piano, trekharmonica en zing en dans al mijn hele leven, soms alleen, maar het liefst met anderen samen. Ik weet ook hoe je verschillende instrumenten kunt bouwen/maken. Ik hoop er met jullie een muzikaal, maar vooral gezellig weekeinde van te maken.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Trek er es Uut       > 2012         > Workshops           > 02. Irina’s jeugdgroep

Google Analytics Alternative