Ook geliefd in Vlaanderen

‘Zo'n mooie herinneringen aan Auke’

Zo zette Auke Greet Wuyts op papier.
  • Zo zette Auke Greet Wuyts op papier.


Lieve Auke, Jantien, Theun en familie.
Bij Cecilia werd het onlangs even heel stil. We hebben alle drie zo'n mooie herinneringen aan Auke, aan zijn trekzak, zijn tomeloos enthousiasme voor traditionele muziek, zijn aparte humor en... zijn tekenkunsten.

5 augustus 2021
door Cecilia - de Vlaamse band met Greet Wuyts, Thomas Hoste en Jan Leeflang

In de beginjaren van Cecilia - we spreken 2010 alweer - hadden we het genoegen om te mogen "spansen" in Groningen. Het bal was een waar plezier en werd 's avonds afgesloten bij Auke & Jantien thuis met iets te veel ‘Ouwe Jonge’ van Gert-Jan Kamphorst.
's Ochtends (of was het eerder middag?) legde Auke, in zijn serre, de - ondertussen legendarische - pyjama-jig vast voor de digitale eeuwigheid:

Jan Leeflang. Auke placeerde hem als een ongeschoren doedelaar.
  • Jan Leeflang. Auke placeerde hem als een ongeschoren doedelaar.


Als eerbetoon aan zo'n toffe vriend, collega, muzikant, artiest...posten we drie portretjes die Auke voor ons toen getekend heeft. Ze staan al jaren op onze schouw en zullen steeds een apart plekje in ons huis en in ons hart hebben.
 

Bedankt voor alles, Auke,
het ga je goed!


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2021         > IM Auke Eringa           > Cecilia staat stil bij Auek Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)