Workshop Trekzakacademie door Harry Dijkstra

Vertel je verhaal met articulatie & dynamiek!

Speel je trekharmonica, dan heb je een orkestje in handen. In dat orkestje zit een baspartij, een akkoordpartij (samen zijn ze ook de ritmesectie) en een melodie partij. Met die melodie kun je telkens weer een nieuw verhaal vertellen.

23 juni
door Wouter Kuyper

Hoe je dat doet? Vooral met Articulatie & Dynamiek. Wanneer mensen je complimenteren met Wat heb je dat mooi en met gevoel gespeeld, dan zeggen ze eigenlijk dat je naast het technisch voor elkaar krijgen van de noten ook dat beetje éxtra hebt toegevoegd.

Wat veel mensen echter niet weten is dat daar ook weer techniek bij komt kijken. De techniek van balgbeheersing (dynamiek) en speelmanieren (articulatie).

In deze workshop gaan we daarmee aan de slag. Met heel veel praktische oefeningen en interessante stukken.

Deze workshop vindt plaats in Nieuwegein, op de museumwerf Vreeswijk. Deze museale scheepswerf is nog steeds in werking, en repareert schepen van voor 1950. De reguliere lessen aan de trekzakacademie vinden hier ook plaats.
 

INSCHRIJVEN

Er is inmiddels al een wachtlijst. Het is niet onwaarschijnlijk in de huidige tijden met griep, covid en quarantaines hier en daar dat niet iedereen kan die avond, dus stuur me vooral een mail om je op de wachtlijst te plaatsen, de kans is groot dat je dan nog mee kan doen.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2022         > Workshops bij Wouter Kuyper           > Harry Dijkstra Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)