In Buurse en Earnewâld

Mark en Hilbert wandelen er weer op los!

Een weekend met Mark & Hilbert: lekker muziek maken én wandelen in een prachtige omgeving, diatonisch en gastronomisch deskundig begeleid.
  • Een weekend met Mark & Hilbert: lekker muziek maken én wandelen in een prachtige omgeving, diatonisch en gastronomisch deskundig begeleid.


Mark en Hilbert hebben voor 2025 weer twee data geprikt voor hun TrekzakWandel-Weekend (TWW): een weekeindje lekker muziek maken én wandelen in een prachtige omgeving, diatonisch en gastronomisch deskundig begeleid.

7-9 maart Buurse | 11-13 juli Earnewâld
door Mark Söhngen & Hilbert Post

We hebben net ons 25e weekend gevierd! Maar we gaan door!
 

Van 7-9 maart 2025 gaan we weer naar Buurse, tussen Haaksbergen en de Duitse grens, in een huis midden in de prachtige Twentse natuur.

De workshop (Mark)

Mark geeft de workshop trekharmonika.

Lekker koken en eten met Hilbert
  • Lekker koken en eten met Hilbert


De wandelingen (Hilbert)

Hilbert begeleidt 2 wandelingen door het gebied waar we ons dat weekend bevinden. De wandelingen duren ca. 2-2,5 uur en het tempo wordt afgestemd op de groep. Hilbert is een ervaren wandelaar, kent de mooiste routes, speelt trekharmonika en hij kan ook nog eens heel lekker koken.

Het verblijf

Meer informatie:


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2025         > Wandelweekenden Mark & Hilbert Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)