Jaarlijks evenement in augstus

Veldhoven - workshops en open podium bij Eindhoven

Workshops, open podium, beetje jammen. Alles kan in Veldhoven.
  • Workshops, open podium, beetje jammen. Alles kan in Veldhoven.
Foto: Theodora

Veldhoven ligt vlakbij Eindhoven. Hier vindt in augstus het jaarlijkse treffen plaats in een fraaie, historische omgeving.

Trekharmonicafestival Veldhoven herrezen!

De Harmonicahoek

zaterdag 24 september 2022
Gezelligheid en met een zachte G! Het was goede herstart Museum ’t Oude Slot op zaterdag 24 september. Na drie jaar gedwongen quarantaine heeft het muzikale Trekharmonicafestival Veldhoven de draad weer opgepakt. De workshops in de ochtend, de optredens, het Open Podium en de jamsessies heeft de herstart weer tot een succes gemaakt.

> Meer

Veldhoven blijft een vrij en sfeervol evenement

De Harmonicahoek

zondag 25 augustus 2019
Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik er deze zondag niet bij was. Het jaarlijkse trekzakfestival in Veldhoven in de rustgevende omgeving van museum ’t Oude Slot, waar het deze dag ietsje minder rustig edoch sfeervol en gemoedelijk (met een zacht g..) toeging, als ik foto’s en video zo bekijk.

> Meer

Workshops, ontmoeten, open podium, samenspelen, kletsen, borrelen

De Harmonicahoek

zondag 26 augustus 2018
In Museum ‘t Oude Slot heeft op zondag 26 augustus weer het gezellige en muzikale Trekzak- en mondharmonica Festival Veldhoven plaatsgevonden. Dit festival trekt elk jaar meer dan 100 verschillende muzikanten die deze middag muziek komen spelen. Het was als vanouds weer een spontane mix van diverse stijlen tijdens het Open Podium en de ‘veldsessies’. Ook de workshops waren weer succesvol.

> Meer

Altijd mooi weer in Veldhoven

De Harmonicahoek

zondag 27 augustus 2017
Waar het festival in Zwolle altijd te kampen leek te hebben met regen, daar heeft het festival in Veldhoven minder of geen last van: naast het open podium in de grote zaal van het rustorieke Oude Slot werd er druk gejammed in alle hoeken van het terrein in een stralende zon.

> Meer

Veldhoven ging weer stevig van tong

De Harmonicahoek

zondag 28 augustus 2016
Workshops, ontmoeten, open podium, samenspelen, kletsen, borrelen. Het belooft weer wat op 28 augustus in Veldhoven – één van de plaatsen in de top 3 van de landelijke bijeenkomsten in het kader van de wisseltonige tong.

> Meer

Trekzakfestival Veldhoven: van lepelbas tot bluesharp

De Harmonicahoek

zondag 23 augustus 2015
In Museum ‘t Oude Slot heeft op zondag 23 augustus weer het gezellige en muzikale Trekzakfestival Veldhoven plaatsgevonden

> Meer

Trekzakfestival Veldhoven

De Harmonicahoek

zondag 24 augustus 2014
In Museum ’t Oude Slot in Veldhoven was het weer heel gezellig op zondag 24 augustus tijdens het inmiddels traditionele trekzakfestival. En ook leerzaam, want Wouter Kuyper, Ad Kwakernaat en Marten Deelstra (mondharmonica) gaven hier boeiende workshops.

> Meer

Veel ontmoetingen in Veldhoven

De Harmonicahoek

zondag 25 augustus 2013
Hele kleine sfeerimpressie uit Veldhoven. Uit heel Nederland komen elk jaar een groot aantal harmonicaspelers naar Veldhoven. Er zijn heel veel verschillende stijlen te horen op allerlei soorten diatonische instrumenten. Dat maakt deze dag in Veldhoven altijd bijzonder bijzonder! De korte stukjes doen de spelers eigenlijk tekort.

> Meer

Veldhoven blijft geweldig!

De Harmonicahoek

zondag 26 augustus 2012
De opkomst van muzikanten was ook nu enorm groot op de jaarlijks Ontmoetingsdag in Veldhoven . Dit jaar passeerden meer dan 100 harmonicaspelers de poort van 't Slot!!

> Meer

Ontmoetingsdag Diatonische Harmonica

De Harmonicahoek

zondag 28 augustus 2011
In en om de prachtige locatie van de museumboerderij van Museum 't Oude Slot is dit jaar voor de vierde keer een ontmoetingsdag voor diatonische harmonica spelers georganiseerd.

> Meer

Diatonische Ontmoetingsdag 2010

De Harmonicahoek

zondag 29 augustus 2010
Na twee zeer succesvolle ‘Diatonische ontmoetingsdagen’ in Veldhoven in ’t Oude Slot in Veldhoven kunnen we het niet meer laten. We organiseren dit zeer gezellige en muzikale feest voor de derde keer.

> Meer

Zonrijk en gezellig trekzakfestijn in Veldhoven

De Harmonicahoek

zondag 30 augustus 2009
Een groot aantal harmonicaspelers en meer dan 400 bezoekers kwamen op zondag 30 augustus door de poort van museum ‘’t Oude Slot’ om voor de tweede keer de ‘Ontmoetingsdag Diatonische Harmonica’ te bezoeken. Het werd een inspirerende dag in een schitterende locatie.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > Dossiers         > Veldhoven Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)