The Cajun Company

The Cajun Company in actie in Zevenaar, maart 2007: van links naar rechts Pauline Groenendijk, Bas van der Poll, Herman van Rijn en Monique Neuteboom.
  • The Cajun Company in actie in Zevenaar, maart 2007: van links naar rechts Pauline Groenendijk, Bas van der Poll, Herman van Rijn en Monique Neuteboom.
Foto: Marcel Sloot

De unieke Cajun-combinatie uit Den Haag en omgeving. Helaas bestaat de band niet meer. Maar de herinnering leeft hier voort!

Stopt de Cajun Company echt?

De Harmonicahoek

dinsdag 4 september 2012
Vanochtend een triest bericht: de Cajun Company uit Den Haag, in 2003 uitgeroepen tot beste cajunband buiten Louisiana, stopt er voorlopig (!!!) mee. Violiste Pauline Groenendijk kon het optreden en oefenen niet meer met haar werk combineren.

> Meer

Cajun in Zevenaar

De Harmonicahoek

zaterdag 17 maart 2007
En weer was er een goed optreden in de Lantaern: de Cajun Company. Het was weer een geweldige avond.

> Meer

De Cajunworkshop van Bas van der Poll

De Harmonicahoek

24 - 28 mei 2006
Het was een hemelvaartweekend waarbij de regen met bakken uit de hemel viel, maar dat kon de 17e Trek er es Uut niet deren. Van donderdag tot en met zaterdag speelden de deelnemers in diverse workshops. Voor zowel beginners, middenniveau als gevorderden was er veel te leren.

> Meer

Huwelijk in Cajun-country stijl

De Harmonicahoek

zaterdag 11 september 2004
Pauline Groenendijk en Peter Vroom, die op 11 september in het huwelijk zijn getreden, hebben deze dag in stijl aangepak: ’s avonds is het gevierd met een groot feest in Paviljoen ‘De Fuut’ op het (nu even niet zo) ‘Stille Strand’ in Den Haag, tussen Scheveningen en Kijkduin. Het werd een feestavond in het teken van de country.

> Meer

Unieke prijs voor muziek van verdreven boeren

De Harmonicahoek

woensdag 3 december 2003
Slechts één keer kreeg een Europese band een ‘award’ van de Amerikaanse Cajun French Music Association. En nu heeft ook de in Den Haag opgerichte Cajun Company de prijs in de wacht gesleept. Violiste Pauline Groenendijk (35) vertelt.

> Meer

Cajun Company

De Harmonicahoek

Slechts één keer eerder kreeg een Europese band een ‘award’ van de Amerikaanse Cajun French Music Association. De in Den Haag opgerichte Cajun Company was de tweede die deze prijs in de wacht sleepte.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > Dossiers         > The Cajun Company Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)