Succesnummer van de Stichting Volksmuziek

Iers in de Vallei

Raquel Gigot
  • Raquel Gigot


Als je besmet bent met het ‘Ierse muziekvirus’, ben je in De Glind - rustoriek gelegen aan de rand van de Gelderse Vallei - tijdens het Ierse weekend op de juiste plaats! En als je iets nieuws wilt ontdekken...ook!
Stichting Volksmuziek Nederland organiseert van 3-5 februari 2017 weer de bekende cursus traditionele Ierse muziek in De Glind (bij Barneveld) voor diverse instrumenten en zang. De harmonicaworkshop wordt gegeven door Raquel Gigot.

2 t/m 5 februari 2017
door Jenny van Diggelen

De lessen gaan over :

Alle soorten akkordeons zijn welkom : van de trekharmonika (BC,CisD, AD,...tot knopakkordeon, pianoklavier, concertina...).

Je moet wel een minimum basis hebben (een melodie op gehoor of met partituur kunnen vinden op je klavier).

Raquel Gigot speelt zowel diatonisch als chromatische akkordeon en is vertrouwd met een veelheid aan muziekstijlen, van de Parijse musette uit de swingjazz-periode, tot de traditionele muziek uit Oost Europa, Skandinavië, Schotland, België, ... en Ierse muziek waarmee ze met de groep Orion 5 cd’s heeft gemaakt.

Het kost € 195,–
 

Schrijf je hier in

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2017         > Iers Weekende met Raquel Gigot Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)