Drie trekharmonicaworkshops in Pajottenland

Nieuwe vrienden maken in Gooik

Tussen de workshops door is het knus jammen geblazen in Gooik. Dit gebeuren vormde de aanzet voor het organiseren van Trek er es Uut.
  • Tussen de workshops door is het knus jammen geblazen in Gooik. Dit gebeuren vormde de aanzet voor het organiseren van Trek er es Uut.


Kom deze zomer naar de Stage voor Traditionele Volksmuziek en dompel je in het ‘Vlaamse Toscane’ helemaal onder in heerlijke folkmuziek! Vijf dagen lang verblijven maar liefst 400 muzikanten van jong tot oud in Gooik om samen muziek te spelen.

21 t/m 25 augustus 2017

Voor diatonisch accordeon zijn er maar liefst drie sessies: een beginnersessie bij Guus Herremans en de gevorderde accordeonisten kunnen terecht bij Bruno Le Tron of Wim Claeys.

Tussendoor ontstaan er spontane jamsessies, kun je genieten van heerlijke verse maaltijden, gezellig bijpraten in de zon met een fris drankje en echte vrienden voor het leven maken.

Wie de smaak te pakken heeft, kan nog proeven van extra workshops en Tune Learning Sessions.
Tijdens ‘folk on stage’ kun je ’s avonds rustig verder genieten van akoestische concerten gebracht door befaamde muzikanten en hevig dansen op live folkmuziek.

Bronnenweg
1755 Gooik, Vlaanderen
Kosten: € 290,-
Inlichtingen Lise Smolders
Tel. 0032 25 32 28 38
 

 
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2017         > Workshops in Gooik (Be) Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)