Wandelweekenden in Gelderland en noordelijk drieprovinciënpunt

Trek(zak)kend door bos en beemd

De wandelingen voeren langs menig rustieke lokatie. Alsof de tijd heeft stilgestaan.
  • De wandelingen voeren langs menig rustieke lokatie. Alsof de tijd heeft stilgestaan.


Mark Söhngen en Hilbert Post hebben in 2015 de koppen bij elkaar gestoken en het TrekzakWandelWeekend (TWW) bedacht, een weekeinde lekker muziek maken én wandelen in een prachtige omgeving, begeleid door Mark Söhngen en Hilbert Post.

22-24 september / 24-26 november 2017

We hebben al een aantal zeer geslaagde weekends achter de rug! Wat gaat er nog komen? Je kunt je vanaf nu inschrijven.
 

De workshop (Mark)

Mark geeft de workshop trekharmonika. Het muzikale spectrum is breed: folk, filmmuziek, blues, musette, klezmer, pop. En dan: de juiste noten spelen is één ding, maar hoe maak je er echte muziek van, hoe krijg je zo’n melodie dan al naar gelang gevoelig of sensueel of lekker lui of swingend fris? Waar laat je je vingers en hoe gebruik je je balg? Zingen en spelen tegelijk? We spelen op C/F trekharmonika’s.

De wandelingen (Hilbert)

Hilbert begeleidt 2 wandelingen door het gebied waar we ons dat weekend bevinden. De wandelingen duren ca. 2,5 uur en het tempo wordt afgestemd op de groep. Hilbert is een ervaren wandelaar, kent de mooiste routes, speelt trekharmonika en kan ook nog eens heel lekker koken.

Het verblijf

Het eerste weekeinde overnachten we in vakantieboerderij de Holdeurn. Schitterend gelegen aan de rand van Nijmegen in het glooiende bosgebied van Berg en Dal. Bij de boerderij staan een aantal moderne appartementen. Wij hebben een 6 persoons- en een 8-persoonsappartement gehuurd. http://www.holdeurn.com

Het tweede weekeinde overnachten we in Nieuw Allardsoog, Bakkeveen.. Nieuw Allardsoog ligt op het grenspunt van de drie noordelijke provincies, in een park van 16 ha. met bos, parkjes, weiden en een eigen ven en omringd door natuurgebieden van It Fryske Gea en Staatsbosbeheer. We hebben een van de lodges afgehuurd met 8 tweepersoonskamers, een keuken en zithoek. Voor het musiceren is er een aparte ruimte.

Alle kamers hebben twee eenpersoonsbedden. De Holdeurn met douche en toilet op de gang, Nieuw Allardsoog met douche en toilet op je kamer. Je deelt de kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Maximum aantal deelnemers aan de workshop is 15. Eventuele partners die geen muziek
maken maar wél willen wandelen, fietsen, de omgeving verkennen, fotograferen, etc.
zijn welkom. ’s Morgens gaan we wandelen, ’s middags en ’s avonds wordt er muziek gemaakt. Aankomst vrijdag vanaf 17.00 uur (diner), einde zondag 16.00 uur.
De kosten
De kosten voor een weekeinde bedragen € 195. Dit is inclusief alle maaltijden
(vrijdagavond diner tot zondagmiddaglunch), workshop, begeleide wandelingen,
koffie en thee, lakenpakket. Zelf meenemen: toiletartikelen, handdoek en je trekzak natuurlijk!

Informatie

De meest aktuele informatie vind je op:

of tel 0031625017611

of bel Hilbert op 0031633892492


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2017         > TrekzakWandelWeekenden Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative