In Nijmegen en Medemblik

Andrea Capezzuoli & groep op tournee in Nederland

Andrea Capezzuoli – bekend van workshops in Groningen en bij Trek er es Uut in Baarlo komt naar Nederland. Hij zal optreden in Nijmegen in Medemblik met zijn groep.

27, 28 en 29 september 2017

Andrea Capezzuoli & band (weer) in Nijmegen

De Harmonicahoek

woensdag 27 september 2017
Een aantal jaren geleden speelde hij en zijn band ook al bij Trek Er Es Uut, waar zij lesgaven, en na afloop van dit weekend speelden ze ook bij het Balfolkcafe in Nijmegen: Andrea Capezzuoli en zijn band.

> Meer

Andrea Capezzuoli zoekt Genegenheid

De Harmonicahoek

donderdag 28 september 2017
Andrea Capezzuoli e Compagnia geeft op donderdag 28 september om 21:00 uur een luisterconcert in de Genegenheid, daags na hun balfolk-optreden in The Shuffle, ook hier in Nijmegen.

> Meer

Wisseltonige cuisine sauvage in Medemblik

De Harmonicahoek

vrijdag 29 september 2017
De Trekzakvereniging West-Friesland organiseert een speciale muziekavond. Natuurlijk ook weer met centraal de trekharmonica, een trio uit Italië. Andrea Capezzuoli e Compagnia is een muziekgroep ontstaan in 2006 in Milaan, een centraal punt in de Italiaanse folk muziek. Op vrijdagavond 29 september 2017 treden zij op als special in Café Brakeboer te Medemblik.

> Meer

Op 28 september treden ze ook nog met een luisterconcert bij ‘De Genegeheid onder De Hemel’ in Nijmegen. Hier over binnenkort meer informatie.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2017         > Andrea Capezzuoli in Nederland Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)