Andrea Capezzuoli e Compagnia spelen uiteenlopen muziekgenres

Wisseltonige cuisine sauvage in Medemblik

Van links naar rechts Milo, Andrea en Jacopo.
  • Van links naar rechts Milo, Andrea en Jacopo.


De Trekzakvereniging West-Friesland organiseert een speciale muziekavond. Natuurlijk ook weer met centraal de trekharmonica, een trio uit Italië. Andrea Capezzuoli e Compagnia is een muziekgroep ontstaan in 2006 in Milaan, een centraal punt in de Italiaanse folk muziek. Op vrijdagavond 29 september 2017 treden zij op als special in Café Brakeboer te Medemblik.

vrijdag 29 september 2017
door Lia en Remco Joosten

Verhalen, legenden, liedjes, ballads en dansen van Noord-Italië zijn "gekruid" met geluiden, melodieën en ritmes uit verschillende regio's van Europa en Amerika: van de romantiek van de mazurka tot de overweldigende kracht van Franse reel uit Quebec.

Een samensmelting in de muziek tussen traditie en vernieuwing, en vangt het publiek om hem mee te slepen op een speelse muzikale reis vol energie, gekenmerkt door de vreugde van het feest en het genot van goede muziek. Trekharmonica, gitaar en viool gaan vergezeld van stemmen en het ritme van de voet, de typische percussie die een unieke touch aan de muziek geeft.
Een lange ervaring heeft de groep in het circuit van folk bals. Het repertoire, variërend van Europese volksdansen (schotse, walsen, mazurka’s, bourrées, rondo’s, chapelloises, andro’s, enz) tot aan de muziek van Quebec, het franstalig Canada. De muziek kan worden aangevuld met een dansleider die de dansfiguren kan afroepen.
 

Het belooft weer een prachtige avond te gaan worden.

Klik op het kaartje voor een grotere plattegrond en de route.
  • Klik op het kaartje voor een grotere plattegrond en de route.


Aanvang 20.00 uur, einde ca 22.30 uur, zoals bij ons gebruikelijk vrij entree
Adres: Café Brakeboer, Oosterhaven 30, 1671 AB Medemblik

 


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2017         > Andrea Capezzuoli in Medemblik Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)