Met Mark (muziek) en Hilbert (koken)

Er komen weer wandelweekenden!

We hebben al één geslaagd weekend achter ons dit jaar. Op naar het tweede TrekzakWandel-Weekend! De inschrijving staat open, hoort-zegt-het-voortl

door Mark Söhngen en Hilbert Post

Wij (Mark Söhngen en Hilbert Post) organiseren tweemaal per jaar een TrekharmonicaWandelWeekend (TWW).
We gaan, zoals de naam al zegt, een weekendje trekharmonica spelen en wandelen.

Deze tweede keer in juli:
 

15-17 juli 2022:
In Eernewoude in Friesland zitten we weer in ons vertrouwde eenvoudige maar schitterend gelegen groepsaccommodatie De Kern, middenin het mooie natuurgebied de Alde Feanen.
 

Er zijn in de accommodatie acht kamers beschikbaar voor elk twee personen. Je deelt dus een kamer; eenpersoonskamers zijn niet mogelijk. Douche en toilet zijn op de gang. Aankomst: vrijdag vanaf 17.00 uur (diner), einde zondag 16.00 uur. Maximum aantal deelnemers is 15.
 

Meer informatie: over de workshop bij

Voor alle overige vragen en aanmelding:

Eernewoude even wisseltonig walhalla

De Harmonicahoek

Van 27 - 29 september 2021
Volgend op een succesvolle editie in 2020 was het laatste weekend van augustus het mooie Earnewoude naast de vele watersporters dit weekend het walhalla van de trekharmonicaspelers. In groepsaccomodatie De Kern verzamelden vijftien trekzakspelers zich eind van de vrijdagmiddag om na een fijne maaltijd die samengesteld was door Hilbert Post te starten met de trekzakworkshop van Mark Söhngen.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2021         > Wandelweekenden Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsaccommodatie De Borckerhof in Drenthe