Nieuwe bundel van Paul van Muijen

Irish Tunes

In ruim een jaar heeft Paul van Muijen een fraaie verzameling samengesteld van Ierse melodieën die perfect passen bij de trekzak. Totaal 63 top-stukken werden verzameld en op noten én tablatuur gezet. Bovendien zijn alle nummers via een mp3-bestand te beluisteren, hetgeen het instuderen erg makkelijk maakt. Ook dit muziekboek is door de drukker prachtig uitgevoerd.

vrijdag 25 maart 2022
door Eduard Bekker

Irish Tunes

De trekzak is uitermate geschikt voor het spelen van Ierse muziek. Deze is er in vele soorten en maten van Jigs tot Reels en uiteraard de pubsongs. In dit muziekboek met 63 melodieën wordt aandacht besteed aan de traditionele Irish Tunes en deze zijn onderverdeeld in twee groepen. Er zijn maar liefst 50 instrumentale melodieën opgenomen, allen voorzien van noten én tablatuur met bassen.

Pubsongs

Tevens zijn er nog 13 bekende pubsongs opgenomen welke eveneens zijn voorzien van noten en tablatuur, maar daar zijn uiteraard ook de teksten aan toegevoegd.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2022         > Bundel Irish Tunes Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)