Hohners in winterkleed

Blauwe Panters op de Hop

Gerda Hoff en Ankie van der Goot, met de ‘tijgervelletjes’.
  • Gerda Hoff en Ankie van der Goot, met de ‘tijgervelletjes’.


Gerda Hoff en ik hebben afgelopen zaterdag wel een heel bijzondere dag gehad. We hebben namelijk onze, met prachtige blauwe (nep)panter-bontpelsje beklede trekzakjes gepakt en zijn daar al schaatsend op gaan spelen, op de Hoornse Hop.

zaterdag 10 januari 2009
door Ankie van der Goot

Het was heerlijk! en een uniek gebeuren!
De kinderen vonden het geweldig en de volwassenen ouderwets gezellig. En we kregen heel veel positieve reakties en vragen over de trekzak en het trekzakgebeuren.
Sommige mensen vroegen ook of we het trekzakje bekleed hadden omdat hij warm moest blijven.

Detail was ook nog wel dat wij als ‘The Blue Panters’ van dat spelen steeds heel koude handen kregen, vooral als we tegen de wind in schaatsten en dat we die dan natuurlijk moesten opwarmen. En waar kan dat beter mee dan met Gloeiwijn! van de koek-en-zopie!
Toen ik de lege bekertjes voor het gemak maar even tussen de spin op Gerda’s rug (waarmee we de trekzakbanden achter bij elkaar hielden) stopte, bleken we ook ineens een centenbakje te hebben.
Dat resulteerde in vrije Glühwijn!

We komen ermee in het Noordhollands dagblad en hebben zelfs een uitnodiging gekregen om op een partyboot te spelen. Leuk hè!

Het ‘stukkie’ in het Noordhollands Dagblad.
  • Het ‘stukkie’ in het Noordhollands Dagblad.Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2009         > Panters bij Hoorn Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)