Ierse tweerijerprof gaat terug naar ‘baile’

An Irish Night met Dave Munnelly en Shane McGowan

Shane McGowan en Dave Munnelly in actie
  • Shane McGowan en Dave Munnelly in actie


Na een verblijf van ruim tien jaar in Nederland keert trekharmonica-speler Dave Munnelly volgende maand definitief terug naar zijn thuisland Ierland. Vóór zijn vertrek doet hij nog een Rondje Nederland en daarbij doet hij – gelukkig – ook Zuidhorn aan. Reden genoeg om op vrijdag 17 januari nog één keer met zijn allen in een informele setting te komen genieten van zijn unieke en swingende trekharmonica-muziek.

vrijdag 17 januari 2020

Dave komt uit het wilde westen van Ierland, een streek van ruige kusten, eenzaam veenland en van de regen glimmende bergen. Een streek ook waar de Ierse muziek, de Gaelic taal en cultuur nog springlevend zijn. Dave is meer dan thuis in die cultuur en dat hoor je terug in zijn muziek; snelle traditionele dansmuziek zoals reels en jigs worden afgewisseld met eigen composities, langzame laments en airs.

Gitarist Shane McGowan zorgt voor een smaakvolle en passende begeleiding. Hun sound en humoristische presentatie roepen meteen de sfeer van een Ierse pub op en de ambiance van In t Holt past daar perfect bij…. Alleen de geur van het turfvuur moet je er zelf bij bedenken…


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2020         > Optreden Dave Munnelly Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)