De wisseltonige kogel is door de kerk. Het Diatonisch Nieuwsblad heeft de veelgezochte hoofdredacteur gevonden in de persoon van duvelstoejager Jan Kamphuis uit Zwolle. Ook Mieke Smits en Auke Eringa zijn een welkome aanvulling van het team.

dinsdag 22 september 2020
door Eduard Bekker

Het vierspan dat het Diatonisch Nieuwsblad noodgedwongen in de wacht had gezet, bestaat uit Sietze Ketelaar (ex-hoofdredacteur), Mariek Hilhorst (eindredactie), Toos Kraeima (administratie en penningen) en Robert Tromp. Zij gaan met de nieuwe redactieleden aan de slag voor nummer 136, dat - met een jaar vertraging - zal verschijnen in maart 2021.

Wij van De Harmonicahoek zijn zeer content dat er nu ook weer wisseltonig nieuws in druk zal verschijnen. Want het blijft leuk om zonder klikken, vegen en scrollen lekker achterover te leunen en door de diepte-interviews en achtergrondverhalen te bladeren die zich het best in gedrukte vorm laten vangen.

Iedereen die in 2019 een abonnement had en dit niet heeft opgezegd, is ook in 2021 nog steeds abonnee. U hoeft zich dan ook niet opnieuw aan te melden.
Eind november 2020 ontvangt u een brief met een betaalverzoek voor 2021.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2020         > Doorstart Diatonisch Nieuwsblad Redactie uitgebreid met drie personen Diatonisch Nieuwsblad maakt doorstart Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)