Wouter Kuyper leert je een eigen compositie

Videoles ‘Double bubble bourree‘

Wouter Kuyper is een bekwame en geroutineerde docent. Groepslessen zijn op dit moment moeilijk tot onmogelijk. Daarom geeft hij mensen nu de kans een nummer van hem online in te studeren.
  • Wouter Kuyper is een bekwame en geroutineerde docent. Groepslessen zijn op dit moment moeilijk tot onmogelijk. Daarom geeft hij mensen nu de kans een nummer van hem online in te studeren.


Wilde je altijd al eens een compositie van Wouter online instuderen? Grijp hier dan je kans! Niemand zal hopelijk zijn muziekinstrumenten met rust laten in deze tijden. Daarom heeft Doedelzak & Draailier Wouter Kuyper gevraagd om een speciale videoles te maken. Grijp je instrument en speel mee. Wouter Kuyper leert in deze serie video's over de Double Bubble Bourree ons de verschillende aspecten van zijn melodie.

zondag 22 november 2020
door Eduard Bekker

Wouter Kuyper over deze melodie:
Ik heb deze melodie geschreven omdat in de huidige crisis iedereen een beetje teruggeduwd wordt in zijn eigen bubble, zowel van meningen, als van daadwerkelijke fysieke aanwezigheid. Een dubbele bubble dus. Nu had ik toevallig wat tijd over dus leek het me tof wat met die tijd te doen. Laten we ons muzikaal voorbereiden op betere tijden, wanneer we weer wèl met z'n allen mogen spelen. Het zou tof zijn dan om dit te kunnen spelen in één hele grote jamsessie (zo mogelijk binnen anderhalve meter). Deze bourrée heeft een a-deel dat twee keer zo lang is als het b-deel, een dubbele bourrée dus.

Het nummer bevat verschillende stemmen en akkoordbegeleiding en biedt voor alle speelniveaus voldoende bouwstenen om een eigen arrangement te maken.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2020         >  Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)