TrekzakWandelWeekend Buurse

Het Nivon-huis in Buurse, exclusief voor de deelnemers
  • Het Nivon-huis in Buurse, exclusief voor de deelnemers


Een heel aantal zeer geslaagde weekends hebben we al achter de rug! Op 22-24 maart gaan we weer naar Buurse, tussen Haaksbergen en de Duitse grens, in een huis midden in de prachtige Twentse natuur.

vrijdag 22 - zondag 24 maart
door Hilbert Post

Mark Söhngen en Hilbert Post hebben in 2015 de koppen bij elkaar gestoken en het TrekzakWandelWeekend (TWW) bedacht, een weekeinde lekker muziek maken én wandelen in een prachtige omgeving, begeleid door Mark Söhngen en Hilbert Post.

De workshop

Mark geeft de workshop trekharmonika. Het muzikale spectrum is breed: folk, blues, musette, klezmer, pop. En dan: de juiste noten spelen is één ding, maar hoe maak je er echte muziek van, hoe krijg je zo'n melodie dan al naar gelang gevoelig of sensueel oflekker lui of swingend fris? Waar laatjeje vingers en hoe gebruik je je balg? Zingen en spelen tegelijk, akkoorden rechts? We spelen op elF trekhannonika's.

De wandelingen

Hilbert begeleidt 2 wandelingen door het gebied waar we ons dat weekend bevinden. De wandelingen duren ca. 2-2,5 uur en het tempo wordt afgestemd op de groep. Hilbert is een ervaren wandelaar, kent de mooiste routes, speelt trekhannonika en hij kan ook nog eens heel lekker koken.

Het verblijf

We gaan naar het Nivon-huis in Buurse, helemaal voor ons alleen, een mooie plek in het bos. We hebben daar veel ruimte, er zijn een aantal eenpersoonskamers (wie het eerst kom!.. ..) en/ofneemje partner mee, je kunt er prachtig fietsen, wandelen, lezen, luieren.

De meerpersoonskamers hebben twee eenpersoonsbedden, douche en toilet op de gang. Je deelt een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Maximum aantal deelnemers aan de workshop is 15. ’s Morgens en ’s avonds wordt er muziek gemaakt, ’s middags gaan we wandelen.

De Aankomst

Vrijdag vanaf 17.00 uur kun je hier terecht. Het diner is om 18.00 uur. Het is voorbij op zondag 16.00 uur.

De kosten

Die zijn € 295,– voor een eenpersoonskamer. Een slaapplek in een meerpersoonskamer kost € 245,–. Dit is inclusief alle maaltijden (vrijdagavond diner tot zondagmiddag (lunch), begeleide wandelingen, workshop, koffie en thee, laken pakket.

Zelf meenemen

Toiletartikelen, handdoek en je trekzak natuurlijk!

Meer informatie

Vragen over de workshop

Overige vragen en aanmelding


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2024         > TrekzakWandelWeekend Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Foto: Martha Asman